İzmir Buca’da ticari taksi kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var!

İzmir’de feci bir kaza meydana geldi. Ticari taksi, Buca ilçesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, saat 22.00 sıralarında İzmir – Çeşme çevreyolunda bulunan Buca doğu girişinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Buca istikametinden Çeşme yönüne doğru seyir halinde olan Hikmet Can Elmacı yönetimindeki 35 T 7848 plakalı ticari taksi bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2’Sİ AĞIR 5 YARALI VAR

Meydana gelen kazada taksi hurdaya döndü. Sürücü Hikmet Can Elmacı ve araç içerisinde bulunan yolculardan 2’si ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. 1 yolcu ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yararlılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi.

Ağır yaralanan sürücü Hikmet Can Elmacı ve araç içerisinde bulunan bir yolcunun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Exit mobile version