Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 Bin TL ödeme yapıyor! Hemen başvuru yapanların hesabına yatırılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm İzmirlilere ilaç gibi gelecek açıklama Başkan Soyer’den geldi. Soyer müjdeyi az önce sosyal medya hesabından duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 Bin TL ödeme yapıyor! Hemen başvuru yapanların hesabına yatırılacak- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden İzmirli öğrencilere 6 Bin TL tutarında ödeme yapacağını açıkladı. Üniversite öğrencileri için başlatılan kampanya kapsamında şartları sağlayan herkesin hesabına direk yatırılacak denildi.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KOŞULLARI

Soyer, sosyal medya üzerinden ailesi ile birlikte İzmir’de ikamet eden tüm ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin üniversiteli öğrencilerine desteğini açıkladı. İhtiyaç sahibi ön lisans ve lisans öğrencisi olan 10 bin öğrenciye karşılıksız toplam 6 Bin TL olan burs ödemesi yapılacak. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin bizizmir.com adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

AYLIK 750 TL TOPLAM 6 BİN TL

Her bir öğrenci için toplamda 6 Bin TL’yi bulacak burs ödemeleri her ay düzenli olarak 750 TL şeklinde yatırılacak. Öğrencilerin bu ekonomik kriz ortamında yeme içme gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kampanya başlatıldı. Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından toplamda 8 ay süre ile her ay düzenli olarak ödeme yapılacak. 15 Eylül itibari ile başlayan kampanya bugün Tunç Soyer’in yaptığı paylaşıma göre hala devam ediyor.

Başvuruyu kaçıran ve hemen başvuru işlemlerini gerçekleştirmeyen öğrenciler ve şartları sağlamayan öğrenciler kampanyadan faydalanamayacaklar. İşlem yapmak isteyenlerin bizizmir.com adresi üzerinden işlemlerini hemen gerçekleştirmeleri gerekiyor.