İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu: 22 Eylül’de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak Türkiye’nin özlediği Şaşal Su’yu İzmirlilerle yeniden buluşturduğunu duyurdu. İzmir Büyükiehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şaşal Su Fabrikası, 22 Eylül’de açılacağını duyurdu.

BAŞKAN SOYER DUYURDU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çok heyecanlıyız. Ben 64 yaşındayım. 7-8’li yaşlardan itibaren bizim için Şaşal ‘su’ demekti. Hepimiz Şaşal’ı kana kana içerdik. Gerçekten dünyanın en lezzetli, güzel sularından birisi olabilir. Şaşal kaynak duruyor olmasına rağmen yıllardır aktif olarak çalışmıyordu. Nihayet Şaşal’ı tekrar İzmirlilerle buluşturuyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İzDoğa, 11 yıldır atıl durumda olan Şaşal Su Fabrikası’nı Ekim 2022’de İZSU’dan kiralayarak bir yıldan kısa bir sürede yeniden kurdu. Ağustos 2023’te ise fabrikada deneme dolumları başladı ve geçen günlerde ruhsat süreci tamamlandı.

Fabrikanın açılışının ardından ilk şişelerin üretimi başlayacak ve çok kısa süre sonra Şaşal Su yeniden raflardaki yerini alacak.

Exit mobile version