İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden KPSS’siz ilkokul, lise ve üniversite mezunlarına iş ilanı

İzmir’de ikamet eden ve iş arayanlara büyük müjde geldi. KPSS şartı olmadan her mezuniyete uygun iş ilanı yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden KPSS’siz ilkokul, lise ve üniversite mezunlarına iş ilanı- Milyonlarca vatandaşın bir arada yaşadığı büyükşehir İzmir’de çalışmak isteyen ve iş arayanlara İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iş ilanları yayımlandı. Bir çok farklı alanda ve kriterdeki iş ilanlarına herkes tek bir tuş ile kayıt olabilir ve başvuru yapabilirler. İşte detaylar…

İZMİRLİ İŞVERENLERLE İŞ ARAYANLAR TEK BİR SAYFADA

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan “kariyerimiz.com” web adresi üzerinden İzmir’in önce gelen fabrika, işletme ve iş yeri sahipleri iş ilanlarını buradan duyuruyor. Duyurularda bir çok farklı iş kolları yer alırken başvuru yapmak isteyen adaylar yine web sitesi üzerinden kayıt olarak başvuru yapabiliyorlar.

İşte sitede yer alan güncel iş ilanlarından bazıları:

12 Ekim ile 13 Ekim tarihlerinde yayımlanan iş ilanları kapsamında; ön muhasebe personeli, üretim elemanı, çamaşırhane personeli, plastik üretim elemanı ve plastik enjeksiyon ustası ilanları yer alıyor.

Güncel ilanlar listesinde İzmir’in Torbalı, Kemalpaşa, Çeşme ve Buca ilçeleri için yayımlanan iş ilanları için başvuru yapmak isteyen adayların web adresini ziyaret etmeleri ve kayıt olarak başvuru yapmaları gerekiyor. Kayıt olmayan vatandaşlar için başvurular sağlanmayacağı gibi işe alım da söz konusu olamayacak. Bu sebeple başvuru yapmak isteyen vatandaşların “kariyerimiz.com” adresini hemen ziyaret etmeleri ve kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Exit mobile version