İzmir Çiğli’de bir kişi torpilin elinde patlaması sonucu yaralandı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde saat 20.00 sıralarında tarlasında bulunan kayayı parçalamak için evinde çok sayıda torpili birleştirmek isteyen Ş.Ö. isimli şahıs torpilin elinde patlaması sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşların şiddetli sesi duymasının üzerine durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

1 KİŞİ YARALANDI

Bunun üzerine harekete geçen polis, patlamanın 8040 sokaktaki apartmanda olduğunu tespit ederek çevrede güvenlik kordonu oluşturdu. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, patlamanın meydana geldiği apartman dairesinde bulunan ve yaralanan Ş.Ö.’yü çıkartarak ambulansa aldı.

İlk tedavisi olay yerinde yapılan Ş.Ö., daha sonra Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

ÇOK SAYIDA TORPİL BULUNDU

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada kapsamında polis ekipleri patlamanın yaşandığı evde detaylı incelemede bulundu. Yapılan araştırmada dairede çok sayıda patlayıcı torpil ele geçirildi.

Bunun üzerine, soruşturmayı derinleştiren polis, Ş.Ö.’nün Menemen ilçesindeki tarlasında bulunan bir kayayı patlamak için Konak ilçesinden çok sayıda torpil temin ettiğini ve bu torpilleri birbirine bağladığı sırada patlamanın meydana geldiğini belirledi.

Ş.Ö.’nün hastanede tedavisini sürerken, polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

Exit mobile version