İzmir Haberleri

İzmir'de Meteoroloji'den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 28 Aralık İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 28 Aralık 2019 hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’den alınan bilgilere göre parçalı ve çok bulutlu, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 3°C
Çok bulutlu, öğle ve gece saatlerinde kar yağışlı

DENİZLİ °C, 10°C
Çok bulutlu

İZMİR °C, 11 °C
Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 10°C
Çok bulutlu

AYDIN °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu.

UŞAK °C, 5°C
Çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 3°C
Hafif kar yağışlı

MUĞLA  °C, 10°C
Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Çok bulutlu, açıkları sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa), kuzeyinde 4 ila 6 (30-50km/sa), zamanla 5 ila 7 (40-60km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Isparta, Burdur ve Bayburt çevreleri ile Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ’ın doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın