İzmir'de Meteoroloji'den Ege Bölgesi hava durumu açıklaması! 25 Ocak İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2020 hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’den alınan bilgilere göre parçalı ve az bulutlu gece saatlerinden sonra kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının 2 ile 4 derece azalması, kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin yer yer altında seyretmesi bekleniyor. Gözler şimdi hafta sonu hava sıcaklıklarının nasıl seyredeceğinde. Peki, hafta sonu İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Kütahya’da hava durumu nasıl olacak?

Hava sıcaklıklarının Ege Bölgesi’nde nasıl seyredeceği 26 Ocak Pazar günü öncesi merak konusu oldu. Vatandaşlar ikamet ettikleri illerde hava durumunun nasıl olacağını araştırmaya başladı. İşte, 25-26 Ocak hava durumu tahminleri…

YURT GENELİNDE HAVA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir.

A.KARAHİSAR °C, 6°C
Parçalı ve az bulutlu,

DENİZLİ °C, 14°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 14°C
Az bulutlu gece saatlerinden sonra çok bulutlu

MANİSA °C, 13°C
Az bulutlu gece saatlerinden sonra çok bulutlu

AYDIN °C, 15°C
Parçalı bulutlu.

UŞAK °C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu.Sabah ilk saatlerde puslu.

KÜTAHYA °C, 7°C
Az bulutlu

MUĞLA  °C, 11°C
Güneşli

DENİZLERDE HAVA
Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, kuzeyinde yer yer 2,0m, Görüş: İyi.

Exit mobile version