İzmir, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya dikkat: Kuvvetli olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Ege Bölgesi iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış görüleceği açıklanırken Denizli, , Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya’da yer yer kuvvetli olması beklendiği açıklandı.

METEOROLOJİ DUYURDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Düzce, Sinop, Osmaniye, Kars ve Ardahan çevreleri ile Hatay kıyıları ve Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun güneybatısında, akşam ve gece saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri ile Kütahya’nın güney ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 26°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 31°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 33°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

MUĞLA °C, 34°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

Exit mobile version