İzmir Devlet Su İşleri için büro işçisi alınacak: 35 yaşından küçük olanlar başvurabilir!

Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü için personel alımı yapılacak. Söz konusu alım büro işçisi kadrosunda gerçekleştirilecek. 35 Yaşından küçük olanlar ilana başvuruda bulunabilecekler.

İzmir Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü büro işçisi kadrosunda personel alacak. Alım engelli kadrosunda gerçekleştirilecek. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacak. 30 Ocak 2023 tarihinde yayınlanan ilana başvurular, 3 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek.

DSİ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLİ İŞÇİ ALIMI Büro İşçisi( Dsi Kadro Karşılığı Düz İşçi ) İLAN ŞARTLARI

MESLEK ÜNVANI : Büro İşçisi( Dsi Kadro Karşılığı Düz İşçi )
ADEDİ : 1
TAHSİLİ : Önlisans düzeyinde mezun olmak.
• Geçerli en az yüzde 40 engelli raporuna sahip olmak.

GENEL ŞARTLAR

1) İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

2) İlan edilen kadroya başvuru sonucu atanmaya hak kazanan aday, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi, Büro İşçisi (DSİ Kadro Karşılığı Düz İşçi) kadrosunda istihdam edilecektir.

3) İlan edilen kadroya başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan aday Büro İşçisi olarak görev yapacaktır.

4) Engelli durum bildirir raporu (en az %40) ibraz edilmesi gerekmektedir.

5) İlan tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamak yaş şartı aranacaktır.

6) Sınav için EKPSS Önlisans puan türüne göre başvuran adaylar arasından İŞKUR tarafından oluşturulan nihai listede ismi yer alan adaylara sınav tarihi yeri ve istenecek evraklar Bölge Müdürlüğümüz web sitesinde ( bolge02.dsi.gov.tr ) ilan edilecek olup, adaylara yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.

7) İşçi alımında yapılacak sınav; sözlü-uygulama yöntemi kullanılarak yapılacaktır.

8) Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilecek olup başarı puanı 60 olarak değerlendirilmiştir.

9) Sınavı asil olarak kazanan adayın arşiv araştırması yapıldıktan sonra atamaları yapılacaktır.

10) Kurumumuza ataması yapılan işçi dört aylık deneme süresine tabi tutulacaktır. Deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir. Deneme süresi içerisinde sözleşmesi feshedilenlerin yerine yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlanarak aranan şartlara haiz olanların ataması yapılacaktır.

11) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayımlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmez. İkamet değişikliği ile ilgili olarak, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminden yapılan sorgulamada Nüfus Müdürlüğünde işlemin yapıldığı tescil tarihi esas alınır. İkametini talebin karşılanacağı yer içerisinde değiştiren adayların Nüfus Müdürlüklerinden alacakları Adres Bilgileri Raporunu başvuru süresi içerisinde İŞKUR birimlerine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvuru yapılır.
12) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.

ÇALIŞMA ŞARTLARI
Çalışma Periyodu: Daimi
Çalışma Şekli: Deneme Süreli

BAŞVURU BİLGİLERİ

Karşılanma Düzeyi: İl
Tercih Edilen İl/İlçe :İzmir
Başvuru Tarihleri : 30.01.2023 – 03.02.2023

ÖĞRENİM KRİTERİ

Öğrenim Seviyesi Aralığı Bazında:
En az öğrenim seviyesi: Önlisans, En çok öğrenim seviyesi: Önlisans
Genel Birim Bazında:
Okul Birimi ( Fak./Yüksekokul ) Yüksekokul Mezunu
Okul Bölümü: Meslek Yüksekokullarının herhangi bir bölümünden mezun olmak.
Microsoft Office programlarına hakim olduğunu gösterir belge sahibi olmak ( Kurs bitirme belgesi, Transkript v.b. ).

Exit mobile version