İzmir HaberleriPolitika

İzmir için ses yükselten isim yeniden aday

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis sıralarından AK Parti Grup Sözcüsü olarak kentin sorunlarını dile getiren ve çözümü için çaba harcayan Hakan Yıldız, yeni dönemde de Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak ilk sıradan gösterildi. Yıldız, yeni dönemde İzmir'in AK Parti'yi tercih edeceğinin iddia ederek, "İzmir'de sorunların çözümü için 1 Nisan sabahı çalışmalara başlayacağız" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 2019’dan bugüne AK Parti Grup Sözcüsü görevini yürüten Hakan Yıldız, yeni dönemde de ilk sıradan aday gösterildi. Konak Belediyesi ilk sıra Meclis Üyesi Adayı olan Yıldız, 5 yıllık görev sürecinde İzmir’de muhalefetin sesini yükselterek, aldığı oyun hakkını vermişti.

Yeni dönemde İzmir’de bir değişimin yaşanması durumunda da mecliste yerel iktidarın temsilcisi olarak yer alma ihtimali olan Yıldız, seçime yönelik değerlendirmelerini paylaştı.

Yıldız, “Biz İzmir’de seçimi kazanamama gibi bir ihtimali gündemimize almıyoruz. Tek ihtimalimiz var, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ’ın seçimi kazanması… İzmir’in yumak haline gelmiş, kangren olmuş sorunlarını 5 yılda çözme üzerine tüm çalışmalarımızı tamamladık. Şu an listede olan olmayan tüm arkadaşlarımızla bunun hazırlığını yaptık. Biz şu an 1 Nisan sabahı nasıl bir çalışma yürüteceğiz onun hazırlığındayız” sözlerini kaydetti.

“Mecliste hiçbir zaman onlar gibi muhalefet yapmadık” diyerek konuşmasını sürdüren Yıldız, “Biz çözümü de söyledik. Desteği de verdik. Biz nasıl çözeceğimizi biliyoruz, nasıl yapacağımızı da biliyoruz. Kulak vermedikleri çözüm önerilerimizi hayata geçirmek için hazırız” mesajını verdi.