İzmir ilinde iki adet yatırımlık tarla ilanı! 7 bin 514 metrekarelik tarla 135 bin TL’den fiyat teklifine açıldı!

Denizbank, artan gayrimenkul fiyatları karşısında halkın yanında olarak İzmir ilinde bulunan iki adet tarlanın uygun fiyatlar karşılığında satışa sunulduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK TARLA İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ve yeni dönemde arka arkaya duyurduğu avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını arttırmayı başaran Denizbank, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicilerin ve yatırımcıların yanında olduğunu duyurdu. Söz konusu duyurusunu gayrimenkul satış hizmeti ile destekleyen banka, son olarak İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan iki adet tarlayı uygun fiyatlardan satışa çıkardığını bildirdi.

Denizbank, tarla vasıflı gayrimenkullerini Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satacağını bildirdi. Banka bu kapsamda ilgili platform üzerinden düzenlemiş olduğu iki ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN 7 BİN 514 METREKARELİK TARLA SATIŞI!

Denizbank’ın Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk tarlanın, İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Karaburç Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışa sunulmuş olan tarlanın kullanım alanı, 7 bin 514 metrekare olarak bildirildi. Banka, ilgili tarlanın satışı için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 135 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelinin ise 5 bin 400 TL olduğunu açıkladı.

DENİZBANK’TAN 7 BİN 523 METREKARELİK TARLA SATIŞI!

Denizbank’ın Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci tarlanın da İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Karaburç Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Banka, tam hisse ile satışa sunmuş olduğu ikinci tarlanın kullanım alanını 7 bin 523 metrekare olarak bildirdi.

Denizbank’ın satışa sunmuş olduğu 7 bin 523 metrekarelik tarla için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi, 175 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılmak isteyenlerin 7 bin TL’lik katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version