İzmir-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsü seyir halinde alev aldı: 41 yolcu dehşeti yaşadı!

İzmir-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsü seyir halindeyken alev aldı. 41 yolcusu bulunan otobüste meydana gelen yangının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederken, yolcular ve şoför de otobüsünün yanışını izledi. Şoförün üzüntüsü ise yürekleri dağladı

YOLCULAR HIZLA OTOBÜSTEN İNDİ

Yangın, Nilüfer ilçesi Büyükbalıklı Mahallesi meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 41 yolcu ile İzmir-İstanbul seferini yapan K.A. (52) idaresindeki yolcu otobüsü, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Yolcuların hızlı bir şekilde inmesiyle birlikte otobüs alev topuna döndü. Kısa sürede otobüs yanarak kül olurken bölgeye Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGIN OTLUK ALANA DA SIÇRADI

Alevlerin büyümesiyle birlikte yangın otluk alana sıçradı. Otluk alan ve otobüs yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

41 YOLCU OTOBÜSÜN YANIŞINI İZLEDİ

41 yolcu akan trafikte yol kenarında otobüslerinin yanışını izledi. Yolcular otoyoldan jandarma timlerince tahliye edilerek başka bir otobüse nakledildi. Otobüs şoförünün hüzünlü bekleyişi ise yürekleri dağladı.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

 

 

Exit mobile version