İzmir İstanbul Uçak Bileti

Türkiye’nin doğal güzellikleri ve tarihi yapıları ile ünlü İstanbul gezginlerin vazgeçilmezidir. Her yıl çok sayıda yerli ve yabancı misafir ağırlayan Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan İstanbul’a en çok ziyaretçi ise İzmir’den gelir. Tatil, iş, eğitim gibi sebeplerle bu güzel şehri ziyaret edecek olanlar en uygun İzmir İstanbul uçak bileti için Bilet Dükkanı’nı ziyaret edebilirler.

İzmir İstanbul uçak bileti olan yolcuları, huzur veren yemyeşil doğa, hayrete düşüren masmavi berrak deniz ve içinizi ısıtan güneş bekler. Bunun yanında yüzyıllardır çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmasından dolayı kültür çeşitliliği ile öne çıkan İstanbul lezzetleri yemekleri ile de misafirlerine unutulmaz anılar bırakır. Aynı zamanda Bilet Dükkanı üzerinden İstanbul otelleri hakkıdna fiyat bilgisi alabilir be her bütçeye uygun konaklama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

İzmir İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Ucuz uçak bileti denince akla gelen Bilet Dükkanı üzerinden en uygun İzmir İstanbul uçak bileti satın alabilirsiniz. Birbirinden avantajlı kampanyalardan yararlanarak İstanbul’un zengin mimarisini, tarihi yapılarını ve doğa güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca her gün bambaşka kültürel aktiviteye sahip bu şehirde bir dakika bile sıkılmazsınız. Tatilin ilk adımı olan İzmir İstanbul uçak bileti fiyatları ile ilgili detaylı bilgiye Bilet Dükkanı üzerinden ulaşmak mümkündür. İzmir İstanbul uçak bileti THY tercih edenleri olarak yaparsanız, ödemenizi 764 TL’den başlayan fiyatlar beklerken İzmir İstanbul uçak bileti Pegasus üzerinden alacak misafirler 877 TL fiyatlarından yararlanabilir.
İzmir İstanbul uçak bileti aldıktan sonra yolcular uçuş için hazırlıklara başlar. Özellikle pandemi sonrası ilk kez seyahat edecek yolcuların ilk merak ettiği şey “İzmir İstanbul arası uçmak için HES kodu gerekiyor mu?” sorusu olur.

İzmir İstanbul arası uçmak için HES kodu gerekiyor mu?

İzmir İstanbul uçak bileti olan yolcular koronavirüs pandemisi nedeniyle HES kodu uygulamasının hala geçerli olup olmadığını merak ediyor. Covid-19 pandemisi boyunca kullanılan HES kodu uygulaması, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur. Ancak salgının seyrinin olumlu olarak ilerlemesinden dolayı, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre; salgının etkisinin azalması, aşılamanın yaygınlaşması, toplumsal hayatı eskisine oranla daha az etkilemesi nedeniyle AVM, tiyatro, halı saha gibi belirli alanlara girecek veya otobüs, tren, uçak gibi toplu ulaşım araçlarının kullanacak kişilere yönelik HES kodu sorgulaması yapılması uygulaması 3 Mart 2022 tarihi itibariyle bitti.

Buna göre İzmir İstanbul uçak bileti Pegasus, THY ve AnadoluJet fark etmeden yolcular HES kodu olmadan seyahat edebilir. Unutulmaz bir tatil için https://www.biletdukkani.com/izmir-istanbul-ucak-bileti web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version