İzmir İZELMAN 26-28 Ekim’de 8 Farklı Meslekten Kadrolu Personel Alacak!

25 Ekim 2022 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden olan İzelman A.Ş personel alımı yapmak için yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’da yer alan resmi iş ilanına göre, İzmir İzelman A.Ş bünyesinde KPSS şartsız, kadrolu görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen 8 farklı meslekten memur ve işçi alımı yapacak.

İzmir İZELMAN A.Ş’nin yayınlamış olduğu ilanda yer verilen bilgilere göre, başvuru yapacak adaylar için herhangi bir yaş sınırı belirtilmemiş olup, İŞKUR’da yayınlanan bu ilana her yaş grubundan bay-bayan adaylar başvuru sağlayabilecektir. Adayların ayrıca aşağıda resmi iş ilanı içeriğinde belirtilen mesleki şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları 26 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olup, 28 Ekim 2022 tarihine kadar da devam edecektir. Alınacak personeller İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN bünyesinde görevlendirileceklerdir.

İZELMAN A.Ş personel alımı başvuruları için yukarıda belirtilen tarih aralığında “basvuru@izelman.com.tr” e-mail adresine bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş gönderilmesi gerekmektedir. Yapılan başvurular sonucunda uygun görülen adaylar görüşmeye davet edileceklerdir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman’ nin memur alımı yapacağı meslekler ve personel sayıları şöyledir; 1 İnşaat Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 2 Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Otopark Görevlisi, 1 Veteriner Hekim, 1 Halk Oyunları Eğitmeni ve 1 Türkçe Eğitmeni olmak üzere 10 personel alınacaktır.

Bu belirtilen mesleklerle ilgili istenilen başvuru şartları ve diğer tüm detayları görüntüleyebilmek için BURAYA TIKLAYIN

Exit mobile version