Personel Alımı

İzmir İZELMAN büro elemanı alacak: KPSS puanına gerek yok!

İzmir İZELMAN personel alımı için ilan verdi. Söz konusu ilanda büro personeli kadrosu için alım yapılacağı bildirildi. İlana başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olma şartını sağlamaları gerekiyor.

İzmir İzelman büro elemanı kadrosunda daimi istihdamlı personel alımı yapacak. Alımlar içim başvurular 28 Eylül ile 2 Kasım tarihlerinde kabul edilecek.

Başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Tercihen en az 1 yıl süre ile mesleği ile ilgili tecrübesi olmak
En az lise mezunu olmak

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık kasten yaralama (üstsoya- altsoya-eşe-kardeşe-beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye kadına- çocuğa karşı işlenen) ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak

Başvurular nasıl yapılacak?

Adaylar bir sayfalık fotoğraflı özgeçmişlerini 2 Kasım tarihine kadar basvuru@izelman.com.tr adresine gönderebilirler.