İzmir İzelman Memur Alımı: KPSS Şartsız 8 Meslekten Memur ve İşçi Alımı

01 Kasım 2022 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzelman A.Ş personel alımı için yeni bir iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un kurum dışı kamu işçi alımı sayfasında yer alan ilana göre, İzmir İzelman A.Ş bünyesinde daimi görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen 8 meslekten memur ve işçi alımı yapacak.

Belediye personel alımları için herhangi bir yaş sınırı belirtilmemiş olup, en az lise mezunu bay-bayan adaylar bu ilana başvuru sağlayabilecektir. Başvuru sonucu alınacak personeller İzmir İzelman bünyesinde kadrolu olarak görevlendirileceklerdir. Ayrıca adayların aşağıda resmi iş ilanı içeriğinde belirtilen mesleki şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

İzmir İzelman A.Ş memur ve işçi alımı iş başvuruları 07 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olup, 09 Kasım 2022 tarihine kadar da devam edecektir. Alınacak personeller İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırılacaklardır.

BAŞVURU ADRESİ

İzelman personel alımı başvuruları için yukarıda belirtilen tarih aralığında “basvuru@izelman.com.tr” e-mail adresine bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş gönderilmesi gerekmektedir. Yapılan başvurular sonucunda uygun görülen adaylar görüşmeye davet edileceklerdir.

ALIM YAPILACAK KADRO ve PERSONEL SAYISI

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman’ nin memur alımı yapacağı meslekler ve personel sayıları şöyledir; 1 Mekatronik Mühendisi, 5 Makine Mühendisi, 2 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi, 1 Metalürji ve Malzeme Mühendisi, 1 Endüstri Mühendisi ve 1 Büro Personeli olmak üzere toplam 13 personel alınacaktır.

Bu belirtilen mesleklerle ilgili istenilen başvuru şartları ve diğer tüm detayları görüntüleyebilmek için; https://media.iskur.gov.tr/62083/doc00139220221101162106.pdf

Exit mobile version