Kamu

İzmir İZENERJİ’ye iş başvuruları bugün sona eriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji büro personeli, temizlik personeli, su sayacı montaj işçisi, su sayacı okuma personeli, makine teknisyeni, vasıfsız işçi ve özel güvenlik görevlisi kadroları için personel alım ilanı yayınladı. İlana başvuruların bugün mesai bitiminde sona ereceği öğrenildi. Peki, İzmir İzenerji’ye başvurular nasıl yapılacak?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden belediyelerin personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi iştiraklerinden olan İzenerji İnsan Kaynakları Anonim Şirketi’nde istihdam etmek üzere personel alımına çıktı. 2 Ekim tarihinde yayınlanan personel ilanda başvuruların bugün mesai bitimine kadar sona ereceği öğrenildi. Kadrolara göre değişse de en az ilkokul mezunu olanlar da İzenerji’ye başvuruda bulunabilecekler. Peki, İzmir İzenerji’ye başvurular nasıl yapılır?

Başvuru nasıl yapılır?

İzmir İzenerji bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların başvuruları sadece www.izenerji.com.tr web adresi üzerinden CV bankasına online başvuru şeklinde yapmaları gerekiyor.

Hangi kadrolara kaç kişi alınacak?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanan göre İzenerji kadro dağılımı şöyle:

5 büro personeli, 1 temizlik personeli, 6 su sayacı montaj işçisi, 5 su sayacı okuma personeli, 1 makine teknisyeni, 2 vasıfsız işçi ve 4 özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 24 personel alımı yapılacak.

İzmir İZENERJİ ilan detaylarını görüntülemek için tıklayınız.