Ege Haberleriİzmir HaberleriKamuManşet

İzmir Kalkınma Ajansı personel alacak: 2 Aralık’a kadar başvuru yapabilirsiniz!

İzmir Kalkınma Ajansı personel alımı için ilan verdi. Verilen ilanda başvuru şartları açıklandı. Buna göre adaylar 21 Kasım ile 2 Aralık 2022 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

İzmir Kalkınma Ajansı uzman personel ve destek personeli kadrolarında alım yapacak. Bu kapsamda verilen ilanda başvuru yapılan adaylar arasından yapılacak seçimim düzenlenecek sözlü sınava göre belirleneceği belirtildi. Adaylar başvurularını 2 Aralık 2022 tarihine kadar, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet adresi üzerinden yapabilecekler. Sınava katılmaya hak kazananlar için sınav İzmir’de düzenlenecek.

İŞE ALINMADA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Türk vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, şartları aranır.