İzmir Karabağlar’da çocuklar arasında 150 TL’lik borç kavgası: 2 kişi vuruldu!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 14-15 yaşlarındaki 2 çocuk arasında kavga çıktı. 150 TL’lik borç nedeniyle çıkan kavgaya ağabeylerinin de dahil olmasıyla birlikte 2 kişi silahla vuruldu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralı 2 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

2 KİŞİ VURULDU

Olay, İzmir’in Karabağlar ilçesinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 14- 15 yaşlarındaki iki çocuk arasında 150 TL’lik borç- alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte tarafların ağabeyleri de dahil oldu. Tartışma, kısa süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Ş.G. (20), tabanca ile F.K.’yı (25) karın bölgesinden, R.Y.’yi (30) de bacağından vurarak yaraladı.

Olay sonrası Ş.G. suç aleti ile birlikte olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri F.K. ve R.Y.’yi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hastanede tedavisi sürerken, şüpheli Ş.G.’nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Exit mobile version