İzmir Karabağlar’da korkunç kaza: Yolun karşısına geçmeye çalışan çifti kaza ayırdı!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan çifte otomobil çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda adam hayatını kaybetti, eşi ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı.

Feci kaza, saat 22.00 sıralarında İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Yeşillik Caddesi’nde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen ve Gaziemir’den Konak istikametine seyir halinde olan, M.Ö. idaresindeki otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Kemal Y. ve karısı N.Y.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle karı koca metrelerce sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

ADAM OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Polis yolda güvenlik önlemleri alırken sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Mustafa Kemal Y.’nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen kadın N.Y. ise ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada ölen adamın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.Ö. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Exit mobile version