İzmir Karşıyaka’da daire arayanların dikkatine: Kamu bankası dubleks daireyi 1 milyon 500 bin TL’den satışa çıkardı!

Vakıfbank Intengo platformu ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ihale yolu ile satışa sunulmuş olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Kamu bankalarımızdan Vakıfbank elinde bulunan bir icralık daire için Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhaleye konu olan dairenin dubleks niteliğinde olduğunu belirten kamu bankası, dairenin İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunduğunu bildirdi.

VAKIFBANK’IN İZMİR İHALESİNE İLİŞKİN AYRINTILAR!

Vakıfbank Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık dubleks daireye ilişkin ayrıntıları paylaştı. Toplam kullanım alanı 120 metrekare olarak belirlenmiş olan dairenin 2+1 büyüklüğünde olduğunu bildiren kamu bankası, gayrimenkulün Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğunu ifade etti. Dairenin ısınma tipini klima olarak belirten banka, söz konusu satış işleminin kredi ile de yapılabileceğini bildirdi.

VAKIFBANK İZMİR İHALESİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu 120 metrekarelik dubleks dairenin ihalesine katılabilmek için öncelikle teminat bedelinin yatırılması gerekmektedir. Banka 75 bin TL’lik teminat bedelinin Vakıfbank- Nokta şubesine yatırılması gerektiğini bildirmiştir.

Vakıfbank- Nokta şubesine elden yatırılan teminat bedelinden sonra bankanın ilgili departmanında görevli olan yetkili ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir. Yetkili, imzalanan satış sözleşmesinden sonra kendisine iletilen e- mail ve cep telefonu aracılığı ile Intengo giriş bilgilerini katılımcıya iletecektir. İlgili bilgiler aracılığı ile Intengo platformuna giriş yapıldıktan sonra teminat bedeli yatırılmış olan dubleks daire için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.

Vakıfbank ilk ihale teklifinin ardından 3 gün boyunca ihaleyi fiyat teklifine açık tutacaktır. Bu süre esnasında söz konusu icralık daire için en yüksek fiyat teklifini yapan katılımcı, dairenin yeni sahibi olacaktır.

Exit mobile version