İzmir Karşıyaka’da dükkan fiyatları şaşkınlık yarattı! 80 metrekarelik dükkan için 750 bin TL’lik…

Türkiye Ekonomi Bankası artan gayrimenkul fiyatları karşısında uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olamayacağını düşünen tüketicilere ve yatırımcılara iki müjdeli haber verdi. Banka İzmir ilinin farklı iki bölgesinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka ihalelerine konu olan icralık gayrimenkullerin, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunduklarını belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR KARŞIYAKA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, bir dükkan olduğunu bildirdi. Yeni ihalesine konu olan icralık dükkanın İzmir ilinin Karşıya ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu dükkanın toplam kullanım alanını 80 metrekare olarak açıkladı. Gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka ihale başlangıç bedelinin 750 bin TL olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK BAĞ EVİ VE TARLA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası kendi platformu olan TEB Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ikinci ihale kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan bir tarla ve tarlanın üzerinde bulunan bağ evini fiyat teklifine açtığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası TEB Gayrimenkul üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu tarlanın toplam kullanım alanını 40 bin 377 metrekare, tarlanın üzerinde bulunan ruhsatsız bağ evinin toplam kullanım alanını ise 120 metrekare olarak açıkladı. Gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka ihale başlangıç bedelini 12 milyon TL olarak bildirdi.

Exit mobile version