İzmir Kemalpaşa’da korkunç olay: Çifte cinayet işlendi!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde geçtiğimiz akşam saat 20.30 sıralarında Sarıçalı Mahallesi Çayyolu mevkisinde birlikte alkol alan C.U. ile Ahmet Çetin, Kemal Sönmez ve Feyyaz Bulut arasında nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

HAYATINI KAYBETTİ

C.U. tartışmanın büyümesi üzerine tabancayla ateş edip, Ahmet Çetin ve Kemal Sönmez’i başından, Feyyaz Bulut’u da kolundan vurdu. C.U. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Çetin ve Kemal Sönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kolundan vurulan Feyyaz Bulut’un ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan, olayı duyan Çetin ve Sönmez’in yakınları hastaneye akın etti. Çetin ve Sönmez’in ölüm haberini alan yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi. Olayın ardından kaçan şüpheli C.U, JASAT tarafından Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yakalandı.

Exit mobile version