İzmir Kemalpaşa’da trafik kazası! Çok sayıda yaralı var

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde saat 21.00 sıralarında 35 S 00902 plakalı Hakan A. (48) yönetimindeki servis aracı İzmir istikametine seyir halindeyken karşı yönden gelen 35 PR 547 plakalı Erkan G. (37) idaresindeki otomobille nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde çarpıştı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Meydana gelen çarpışmanın etkisiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Mintaha G. (34), Nisanur G. (14) ile Enescan G. (14) ve araç sürücüsü Erkan G., yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Erkan G. ve Nisanur G., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Mintaha G., ve Enescan G., ise Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, kaza sebebiyle yol bir süre trafik akışına kapanırken, karayolları ekiplerinin yaptığı temizlik çalışması sonrası trafik normale döndü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Exit mobile version