İzmir Konak Belediyesi duyurdu: Bin TL verilecek!

İzmir Konak Belediyesi resmi internet sayfası üzerinden İzmirli vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuruda bulundu. Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Bin TL para puan ödüllü yarışma düzenleniyor. Yarışmanın kazananı kazandığı ödülü Migros, Macrocenter ve Migros sanal marketten yapılan alışverişlerde kullanılabilecek.

İzmir Konak Belediyesi yarışma duyurusunda bulundu. Buna göre, 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası etkinliği kapsamında Konak İlçesi sınırlarında “Kapıda Dönüştür” projesine dahil olan vatandaşlarımıza(işyerleri hariç) yönelik ödüllü yarışma düzenlenecek. Yarışmada birincilik ödülü, 1000 TL değerinde para puan, ikincilik ödülü 750 TL değerinde para puan ve üçüncülük ödülü ise 500 TL değerinde para puan olarak açıklandı. Yarışma sonuçları ise vatandaşlara cep telefonları aracılığı ile verilecek.

Yarışma detayları ise şu şekilde ifade edildi:

Konak Belediyesi olarak “Geri Dönüşüm Evde Başlar” sloganı ile İlçemiz sınırları dahilinde pilot bölge olarak seçilen Alsancak, Kahramanlar, Kültür ve Mimar Sinan Mahallelerinde başlattığımız “Kapıda Dönüştür” projesi ile web ve mobil uygulama aracılığıyla sisteme kayıt yapan vatandaşlarımızın toplamış oldukları ambalaj atıklarına karşılık kendilerine verilmiş olan Money Pro kartlarında para puan birikmektedir. Müdürlüğümüzce düzenleyeceğimiz yarışma kapsamında bu projeye dahil olan vatandaşlar arasında en çok atık toplayarak dereceye giren kişilerin Money Pro kartlarına belirtilen tutar karşılığında para puan yüklenecektir. Söz konusu para puanlar Migros, Macrocenter ve Migros sanal marketten yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir.

Exit mobile version