İzmir Konak’ta 2 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü!

İzmir'e bağlı Konak ilçesinde yaşayan bir çocuk sebebi belirlenemeyen bir şekilde fenalaştı. 2 Yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir’e bağlı Konak ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle fenalaşan 2 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp morguna kaldırıldı.

İddiaya göre, 2. Kadriye Mahallesi’nde oturan bir çiftin 2 yaşındaki çocukları H.Ö., henüz belirlenemeyen bir nedenle fenalaştı.

Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen ambulans H.Ö.’yü alarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan H.Ö., daha sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Küçük çocuk, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. H.Ö.’nün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

H.Ö.’nün kesin ölüm nedeninin, yapılacak olan otopsinin ardından belirlenmesi bekleniyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

Exit mobile version