İzmir Haberleri

İzmir Konak’ta kuzenini önce bıçakladı sonra tüfekle vurdu!

İzmir'in Konak ilçesinde 24 yaşındaki Mesut E. isimli kişi nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı kendisi ile konuşmaya gelen kuzeni Muammer E.'yi önce bıçakla yaraladıktan sonra pompalı tüfekle vurdu. Muammer E. hastaneye kaldırılırken Mesut E.'nin ise evine giderek duş aldığı öğrenildi.

İzmir’in Konak ilçesinde bugün sat 01.00 sıralarında kuzen oldukları bilinen Muammer E. ve Mesut E.’nin daha önceden husumetli olduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Muammer E. aralarında husumet bulunan Mesut E. ile konuşmak için evine gitti. İkili arasında evde başlayan sözlü tartışma sokakta devam etti. Gerginliğin artması ile Mesut E., Muammer E.’yi kalça kısmından bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan Muammer E., olay yerinden kaçmaya çalıştığı sırada, Mesut E. bu kez pompalı tüfek ile ateş açtı. Eline saçmalar isabet eden Muammer E., kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Muammer E.’yi ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Burada tedaviye alınan Muammer E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EVE GİDİP DUŞ ALDI

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Yapılan çalışmada, Muammer E.’yi hem bıçaklayarak hem de pompalı tüfekle vurarak yaralayan kişinin Mesut E. olduğu bilgisini aldı. Bunun üzerine, Mesut E.’nin evine giden ekipler, şüpheliyi evden çıktığı sırada yakaladı. Şüphelinin olayda yüzüne ve üstüne kan sıçraması sonucu eve giderek duş aldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Mesut E., sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.