İzmir Konak’ta silahlı saldırı: Polise gidip teslim oldular!

İzmir’in Konak ilçesinde Çankaya semtinde bulunan bir gece klulübünde Remzi K. ile kardeşi Murat K. işlettiği gece kulübünü haraca bağlamaya çalıştıkları ileri sürülen Sercan Bç ve yanındaki 3 kişi ile aralarında kavga çıktı. Meydana gelen kavgada açılan silahlı saldırı sonucu C..B. yaralandı.

POLİSE TESLİM OLDULAR

Olayın ardından 2 kardeş, polise giderek teslim oldu. 2 kardeş emniyetteki ifadesinde, haraç isteyen kişilerin çalışanları darbettiğini, ardından ise silahlı kavga çıktığını söyledi. Haraç iddiaları sonrası polis zaman kaybetmeden harekete geçti. Ekiplerce, Sercan B. ile yanındaki M.A. ve E.A. yapılan operasyon neticesinde gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, savcılıkça serbest bırakıldı. Teslim olan 2 kardeş de ifadelerinin ardından salıverildi. Öte yandan, durumu ağır olan C.H.’nin ise tedavisinin sürdüğü ve hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

SİLAHLI SALDIRI

Yaşan silahlı kavga anı ise gece kulübünün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, mekana gelen Sercan B. ile yanındaki şahısların bar kısmında 2 kişi ile tartıştığı, tokat attığı, bardaki kişinin de belinden çıkardığı tabancayı ateşlediği anlar yer aldı. Ayrıca Sercan B.’nin, haraca bağlamak istediği ileri sürülen başka bir kişiyi de odaya kapatıp, sopayla darbettiği görüntüler ortaya çıktı.

Ekiplerce yapılan çalışmalarda, Sercan B. ile yanındakilerin birçok suçtan kayıtlarının olduğu da tespit edildi.

Exit mobile version