İzmir Korsan Park’ta keskin nişancı paniği! Parka gideni vuruyor

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, halk arasında ‘Korsan Park’ olarak bilinen bir alanda keskin nişancı saldırılarına maruz kalınıyor. Parka telefonla konuşmak için giden Sevgi Tevşi adlı bir kişi bacağından vurularak yaralandı. Son iki ay içinde parkta meydana gelen olaylarda toplamda 5 kişi ve 2 köpek, keskin nişancı tarafından vuruldu.

Egedesonsöz sitesinin haberine göre, Nergis Mahallesi’nde bulunan parkta bilinmeyen bir kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırılar nedeniyle endişe ve korku hakim.

Bacağından vuruldu

Son olayda, 16 Kasım’da parkın yakınındaki bir iş yerinin önünde telefonla konuşmak isteyen Sevgi Tevşi, bacağından vurularak yaralandı. Tevşi, hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi.

Saldırıya uğrayan Tevşi, saldırganlardan şikayetçi oldu ve bu olayın ardından benzer saldırılara maruz kalan diğer 4 kişi ile bir araya geldi. Mağduriyet yaşayan bu kişiler, emniyet birimlerinden saldırganın bulunması için destek istedi. Parkta gerçekleşen silahlı saldırıların arkasındaki sebep ve saldırganın kimliği henüz bilinmiyor.

 

Exit mobile version