İzmir, Manisa, Aydın, Muğla 6 Gün sonra bitiyor: Mutfak için İpragaz ev tüpü alacak vatandaşlara duyuru yapıldı!

Binlerce kişi mutfakta doğal gaz kullanırken, birçok kişi tüp kullanmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve diğer illerde evine tüp alacak vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 12 kg İpragaz ev tüpünde indirim uygulanıyor.

Uygun fiyatlı mutfak tüpü almak isteyen vatandaşları ilgilendiriyor. İpragaz internet sitesi üzerinden indirim duyurusunda bulundu. Buna göre, Turkcell Bizce kullanıcılarına 12 kg İpragaz ev tüpünde indirim yapılacak. Kampanya 6 gün sonra yani 31 Ocak tarihinde sona erecek.

Kampanya ile ilgili şu bilgiler verildi:

Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263’e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir. Kampanya, 12 kg’lık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.

Bir hat kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır.
Müşterilerimizin kendi iradeleriyle şirketimize veya bayilerimize sunmuş oldukları bilgiler, müşterilerimize hizmet verebilmek amacıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyumlu olarak işlenmektedir. Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili bilgilendirme metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version