İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon’da hava durumu: Öğle saatlerinden sonra kuvvetli olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, 3 Temmuz hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Ege Bölgesi’nde de öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar’da gök gürültülü sağanak görülecek. Öte yandan bölgede fırtına da bekleniyor.

FIRTINA UYARISI

Rüzgarın, İç Ege ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 39°C
Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu

İZMİR °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trakya, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis, Van, İstanbul’un batısı ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Exit mobile version