İzmir, Manisa, Denizli, Muğla, Afyonkarahisar dikkat: Uyarı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre ülke genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu beklenirken Ege Bölgesi’nde de aynı geçeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi’nde havanın rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Yapılan en son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, İstanbul, Yalova, Sinop, Tokat, Malatya, Erzincan, Tunceli, Kars ve Ardahan çevreleri, Balıkesir’in kuzey kıyıları ile Kırklareli ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE BÖLGESİ
Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 11°C
Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 13°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 12°C
Parçalı bulutlu

Exit mobile version