İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Kütahya’da alkollü kafe ve barlar açık mı?

Pandemi devam ediyor. Bu nedenle bir çok kısıtlama esnetilse de bazı yasaklar devam ediyor. Yasaklar konusunda kafası karışan vatandaşlar ise internet sayfalarında araştırmalar yapıyorlar. Normalleşme ile kafeler açılsa da vatandaşlar alkollü kafe ve barların açılıp açılmadığını merak ediyorlar. Peki, İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Kütahya’da alkollü kafe ve barlar açık mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haziran ayı için güzel haberi vermiş ve bir çok işletmenin açılacağını duyurmuştu. Bu kapsamda 1 Haziran’dan itibaren kafe ve restoranlara dair birçok kısıtlamaya esneklik getirildi. Bu nedenle vatandaşlar alkollü kafe ve barlar için yasakların kalkıp kalkmadığını araştırıyorlar.

İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Kütahya’da alkollü kafe ve barlar açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelgeye göre, kafe, restoran, spor salonları, kuaför vb. birçok sektörün çalışmalarına devam edebileceği kararı alınırken bar, gazino gibi eğlence mekânlarının Haziran ayında kapalı kalacağı bildirildi. Öte yandan kafe, lokanta, ve restoranlar Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masaya hizmet verebilecekler.

Exit mobile version