İzmir Tire, Ödemiş ve Bayındır’da uygun fiyatlı tarla satışı başladı! 195 bin TL karşılığında 16 bin metrekarelik taşınmazın sahibi olabilirsiniz!

Denizbank İzmir ilinin üç farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkulleri için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka gayrimenkullerin tarla vasıflı olduklarını belirterek ayrıntıları paylaştı.

İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlenen ilk ihaleye konu olan icralık tarlanın “incir bahçesi” vasıflı olduğunu belirten Denizbank, gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

İcralık tarlanın İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunduğunu ve Küçük Menderes Nehri’ne yakın olduğunu belirten Denizbank, toplam kullanım alanının 7 bin 200 metrekare olduğunu açıkladı. Banka ihale başlangıç bedelini 527 bin TL olarak bildirdi.

İZMİR TİRE’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlenen ikinci ihaleye konu olan icralık tarlanın İzmir ilinin Tire ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka tarlaya ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank kendi ihale platformu üzerinden tam hisse ile satışa sunmuş olduğu tarlanın toplam kullanım alanını 18 bin 959 metrekare olduğunu açıkladı. Tarlanın üzerinde 550 adet zeytin ağacının olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 640 bin TL olarak duyurdu.

İZMİR BAYINDIR’DA SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlenen üçüncü ihaleye konu olan icralık tarlanın, İzmir ilinin Bayındır ilçesinde olduğu öğrenildi. Denizbank yeni tarla ihalesine ve icralık tarlaya ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank kendi ihale platformu üzerinden tam hisse ile satışa sunmuş olduğu tarlanın toplam kullanım alanını 16 bin 390 metrekare olarak açıkladı. Tarlanın topoğrafik olarak eğimli bir araziye sahip olduğunu belirten Denizbank, bölgede sulama imkanlarının bulunmadığını bildirdi.

Denizbank tarafından satışa sunulmuş olan tarla için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 195 bin TL olarak açıklanırken banka iletişim numaraları ve şubeleri aracılığı ile daha fazla bilgiye erişilebileceğini belirtti.

Exit mobile version