Genel

İzmir Tire’de düşük fiyatlı satılık daire! O banka 90 metrekarelik bahçeli konutu 450 bin TL’den fiyat teklifine açtı!

Türkiye İş Bankası İzmir ilinde bulunan iki adet icralık gayrimenkul için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini belirterek, ihalelere ve icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR TİRE’DE DÜŞÜK FİYATLI İCRALIK DAİRE SATIŞI!

Türkiye İş Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, daire nitelikli olduğunu belirtti. Dairenin İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası İzmir Tire’de bulunan dairenin toplam kullanım alanını 90 metrekare olarak açıkladı. Banka gayrimenkulün satışı için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelinin 450 bin TL olduğunu bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR BEYDAĞ’DA YATIRIMLIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini bildirdi. Yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası İzmir Beydağ’da bulunan tarlanın toplam kullanım alanının 4 bin 100 metrekare olduğunu açıkladı. Banka gayrimenkulün satışı için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 400 bin TL olarak duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN İZMİR İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlayarak uygun fiyatlar karşılığında İzmir ilinde gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için ihale başvuru ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan icralık daire için düzenlenmiş olan ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Karşıyaka şubesine 22 bin 500 TL’lik teminat bedelini elden yatırmaları ve gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık tarla için düzenlenmiş olan ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Atça- Aydın şubesine 20 bin TL’lik teminat bedelini elden yatırmaları ve gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaları gerektiğini bildirdi.