İzmir Torbalı’da anne ve babasını öldüren 25 yaşındaki genç intihar etmeye kalkıştı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki genç, anne ve babasını öldürüp, intihar etmeye kalkıştı. Olayın ardından çiftin evde bulunan 13 yaşındaki kızı durumu ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Anne ve baba hayatını kaybederken, intihara teşebbüs eden genç ise ağır yaralandı.

Korkunç olay, İzmir’in Torbalı ilçesinde Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak’taki evde yaşandı. Alınan bilgilere göre, eve gelen K.Y, henüz bilinmeyen nedenle annesi Sevilay Yılmaz ve babası Hikmet Yılmaz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.Y, yanında bulunan tabancayla anne ve babasına ateş ederek, daha sonra intihar girişiminde bulundu.

ANNE VE BABA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Sevilay Yılmaz ile Hikmet Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, olay yerindeki incelemelerin ardından Torbalı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan K.Y’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Exit mobile version