Gündemİzmir Haberleri

İzmir Torbalı’da seri katil paniği: Taksiciyi ve ATM’den para çeken kişiyi öldürdü!

İzmir’in Torbalı ilçesinde dehşet bir olay meydana geldi. İlçe seri katil paniğiyle diken üstünde. 37 yaşındaki Bülent Şengün, taksici Arif Karabacak’ı gasbederek tabancayla öldürüp, ardından yoldan geçen bir hafif ticari aracı gasbetti. Öte yandan ATM’den para çeken bir kişiyi de öldürdü.

Olay, İzmir’in Torbalı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ayrancılar Mahallesi’nde Arif Karabacak’ın kullandığı 35 AP 582 plakalı taksiye binen Bülent Şengün, Yazıbaşı Mahallesi’nde gitti. Yanında tabanca bulunan Bülent Şengün, taksici Karabacak’ı bir tarlada gasbetti. Tabancayla Karabacak’ı ensesinden vuran şüpheli, takside bulunan paraları alarak kaçtı.

MARKETİ DE SOYMAYA ÇALIŞTI

Yola çıkan Bülent Şengün, bu sefer sürücüsü öğrenilemeyen 35 AP 6716 plakalı bir hafif ticari aracı gasbetti. Bu araçla kaçan Şengün, Torbalı ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’ne giderek bir markete girdi. Marketi de soymaya çalışan Şengün, kendisine direnen market çalışanı İlayda Algar’ı tabancayla vurarak kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ATM’DEN PARA ÇEKEN KİŞİYİ DE ÖLDÜRDÜ

Art arda suç işleyen Bülent Şengün, gasbettiği hafif ticari araçla Karabağlar ilçesine geldi. Şengün, Paşaköprü Mezarlığı yakınındaki bir ATM’den para çeken Engin K.’yı da gasbedip, tabancayla vurdu. Hafif ticari araçla kaçan Şengün, Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi’ne gittiği sırada, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan takip sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Bülent Şengün’ün Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüleceği öğrenildi.

ÜZERİNDEN ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Hafif ticari araç ile Gümüldür’e kaçtığı sırada, kovalamaca sonucu Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan Bülent Şengün’ün üzerinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda, şüphelinin üzerinde ‘ecstasy’ olarak bilinen 13 uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüphelinin olayları gerçekleştirdiği sırada uyuşturucu madde kullandığı belirlendi.

MARKET ÇALIŞANININ DURUMU AĞIR

Öte yandan, Bülent Şengün’ün gasbettiği Arif Karabacak ile ATM’den para çeken Engin K.’nın yaşamını yitirdiği, market çalışanı İlayda Algar’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.