Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de 1 Eylül ile 10 Eylül arasında ücretsiz olacak! Duyuru yapıldı!

Türkiye’nin incisi Ege’nin kalbi İzmir Enternasyonal Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da kapılarını İzmirlilere açıyor. Sanattan müziğe ev sahipliği yapacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı yarından itibaren çim konserlerini de belirlediği ve programa göre ünlü akınına uğrayacağını duyurdu. 1 ile 10 Eylül aralığında yapılacak olan fuarda her gün bir sanatçı ağırlanırken İzmirliler ise unutulmaz müzik deneyimini tatmış olacak. Peki 1 Eylül ile 10 Eylül aralığında hangi sanatçılar sahne alacak? Çim konseri programı belli oldu mu? İşte detaylar

İZMİR’DE ÇİM KONSERLERİ BAŞLIYOR

İzmir Fuarı’nın vazgeçilmez etkinliklerinden biri olan Çim Konserleri, bu yıl da müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. İzmir Çim Konserleri 2023 programı açıklandı ve katılımcılar arasında heyecan dorukta! İşte, hangi gün hangi sanatçının sahne alacağı ve beklenen o muhteşem performanslar…

1 Eylül – Simge Sağın

İzmir Çim Konserleri 2023, 1 Eylül Cuma günü ünlü pop sanatçısı Simge Sağın’ın enerjik performansıyla başlıyor. Simge Sağın hayranları, unutulmaz bir açılış coşkusuyla buluşmaya hazır olmalı!

2 Eylül – Teoman

Cumartesi günü, Türk rock müziğinin önemli isimlerinden Teoman sahnede olacak. Teoman’ın özgün tarzı ve hit şarkılarıyla gece, müzik tutkunlarını etkisi altına alacak.

3 Eylül – Serdar Ortaç

Pazar gününün konuğu ise Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç olacak. Sahnesiyle ve unutulmaz performansıyla izleyicileri coşturacak.

4 Eylül – Volkan Konak

Volkan Konak, Pazartesi akşamı sahnede halk müziğinin sevilen eserlerini seslendirecek. Onun sıcak sesiyle halk müziği tutkunları unutulmaz bir gece yaşayacak.

5 Eylül – Sibel Can

Ünlü Türk sanat müziği ve arabesk şarkıcısı Sibel Can, Salı akşamı sahne alıyor. Sibel Can’ın dokunaklı nağmeleri ve güçlü sesi, dinleyicilere duygusal bir müzik deneyimi yaşatacak.

6 Eylül – Yüzyüzeyken Konuşuruz

Çarşamba gecesi sahnede alternatif müziğin özgün temsilcilerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz var. Onların eşsiz tınıları ve şarkı sözleri, müziğe farklı bir bakış açısı getirecek.

7 Eylül – Funda Arar

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar, Perşembe akşamı unutulmaz şarkılarıyla sahnede olacak. Funda Arar hayranları, onun güçlü vokali eşliğinde unutulmaz bir gece yaşayacak.

8 Eylül – Athena

Cuma gecesi sahne, Türk rock müziğinin sevilen grubu Athena’ya ait olacak. Athena’nın enerjik performansıyla gece, rock müziğin ritmiyle çarpan kalpleri coşturacak.

9 Eylül – Tan Taşçı

Cumartesi akşamı sahne, akustik performanslarıyla tanınan Tan Taşçı’ya emanet. Onun samimi performansı ve şarkıları, izleyicilere huzurlu bir müzik deneyimi sunacak.

10 Eylül – Haluk Levent

İzmir Çim Konserleri 2023, kapanışını ünlü rock sanatçısı Haluk Levent’in muhteşem performansıyla yapıyor. 10 Eylül Pazar akşamı sahne alacak olan Haluk Levent, unutulmaz bir şölenle İzmir’e veda edecek.

FUAR ÇİM KONSERLERİ ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir Çim Konserleri 2023, her akşam saat 21.00’de başlayacak ve müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Konser alanına giriş ücretleri öğrenciler için 5 lira, tam bilet ise 13 lira olarak belirlendi. Konserlere katılmak ise ücretsiz. Bu muhteşem müzik ziyafetini kaçırmamak programınızı ayarlamayı ihmal etmeyin. İzmir Fuarı 92. Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri 2023 programı ile müzikseverleri büyülemeye hazırlanıyor. Türkiye’nin en sevilen sanatçıları, unutulmaz performanslar ve muhteşem bir atmosfer için İzmir Çim Konserleri 2023 kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Müzik dolu geceler için hazırlıklarınızı şimdiden yapın, bu eşsiz deneyimi kaçırmayın!