İzmir’de 18 Haziran ve 19 Haziran’da açık olacak: Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Karabağlar, Karşıyaka…

İzmir Valiliği resmi internet sitesi üzerinden duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda, Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Tire ve Torbalı İlçe Nüfus Müdürlükleri’nin 18 ve 19 Haziran tarihinde açık olacağı bildirildi.

İzmir’de YKS’ye katılacak binlerce öğrencinin ve ailesinin heyecanı dorukta. Bu kapsamda İzmir Valiliği resmi internet sitesinde İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü duyurusu yayınlandı.

Yayınlanan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

18-19 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2022-YKS) katılacak adaylardan;

Nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için “Sınava Giriş Belgesi” ile 1 adet fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak “Geçici Kimlik Belgesi” verilmesi için Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Tire ve Torbalı İlçe Nüfus Müdürlükleri 18 Haziran 2022 Cumartesi günü 07.00-17.00 saatleri arasında, 19 Haziran 2022 Pazar günü 07.00-15.30 saatleri arasında açık tutulacaktır.

Exit mobile version