Elektrik Kesintisi Yaşanacak İlçeler
Planlı bakım çalışmaları nedeniyle Menemen, Gaziemir, Çiğli, Foça, Bornova, Urla, Dikili, Ödemiş, Konak, Bayındır, Kemalpaşa, Menderes, Karşıyaka, Buca, Karaburun, Kiraz, Çeşme ve Torbalı ilçelerinde kesintiler yaşanacak.
Yetkililer, vatandaşların elektronik cihazlarını şarj etmeleri, elektrikli ev aletlerini fişten çekmeleri ve alternatif aydınlatma kaynakları hazırlamaları konusunda uyarıda bulundu.
İlçelere göre değişen kesinti saatleri sabah 09:00’da başlayıp akşam saatlerine kadar sürebilecek. Bazı bölgelerde kesintilerin 16:00, 17:00 hatta 18:00’e kadar devam edeceği bildirildi.
Kesintilerden Etkilenecek Mahalleler
Kesintiler belirli mahallelerde yoğunlaşacak. Menemen’de Gölcük, Yeşil Pınar, İncirli Pınar ve Cumhuriyet Mahalleleri, Bornova’da Rafet Paşa ve Erzene, Gaziemir’de Menderes, Karşıyaka’da Dedebaşı ve Goncalar, Çeşme’de Ilıca ve Reisdere, Torbalı’da Atatürk ve Muratbey mahalleleri kesintilerden etkilenecek bölgeler arasında.
Vatandaşlara Önemli Uyarılar
Elektrik kesintileri süresince elektronik cihazlar ve beyaz eşyalar zarar görebileceğinden prizlerin kapatılması önerildi. Ayrıca, uzun süreli kesintiler nedeniyle buzdolaplarının sık açılmaması ve şarjlı aydınlatma cihazlarının hazır bulundurulması gerektiği belirtildi.
Kesintilerle ilgili detaylı bilgiye Gediz Elektrik’in resmi web sitesi üzerinden erişim sağlanabilir. Planlanan çalışmaların tamamlanmasının ardından elektriklerin belirtilen saatlerde yeniden verilmesi bekleniyor.
-
İzmir’de 22 Mart Trafik Uyarısı: 1. ve 2. Kordon’da Yol Kapanışı Sürücüleri Etkileyecek -
İzmir’de 22 Mart’ta Su Kesintisi Alarmı: Seferihisar, Bornova ve Ödemiş’te Saatlerce Sular Akmayacak -
AASSM Nisan Ayında Sanatın Nabzını Tutacak: Konserden Tiyatroya, Sergiden Festivale Dolu Dolu Takvim -
Foça’da 22 Mart’ta Elektrik Kesintisi: Dört Farklı Mahallede Saatlerce Sürecek Çalışma -
Gaziemir’de 22 Mart’ta Elektrik Kesintisi: Hangi Sokaklar Etkilenecek, Elektrikler Ne Zaman Gelecek? -
CHP İzmir’de Sandık Kuruyor: İmamoğlu’nun Adaylığı İçin Parti Üyeleri Oy Kullanacak