Ekonomi

İzmir’de 30 TL üzerinde elektrik faturası gelen vatandaşlara duyuru yapıldı!

İzmir’de evine elektrik faturası gelen vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, fatura tutarı 30 TL ve üzeri olan Gediz Parakende müşterilerinin faizsiz erteleme fırsatı ve taksit seçeneklerinden faydalanabileceği bildirildi.

Gediz Parakende internet sayfası üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan duyuruda, Kredim iş birliği ile fatura ödemelerinde faizsiz kredi ve taksit seçeneği sağlanacağı bildirildi.

Kampanya koşulları şöyle bildirildi:

Bu kampanyadan, Gediz Perakende Mesken, Kamu ve Özel Hizmetler Sektörü ve Diğer (Ticarethane), Sanayi, Tarımsal Faaliyetler (Tarımsal Sulama) vb. tüm abone grubundaki fatura borcu olan müşteriler yararlanabilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu cep telefonuna indirerek veya www.kredim.com.tr adresinden sanal kartlarını oluşturarak www.gedizperakende.com.tr sitelerinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını ödeyebilir.

Müşterilerimizin, kampanyadan yararlanmak için tüm süreçlerini dijital ortamdan tamamlamaları gerekmektedir. Müşterilerimizin, www.kredim.com.tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan kendilerine özel oluşturulan skorlama ile limit oluşturması gerekmektedir.

Müşterilerimiz, oluşturduğu kredileri www.kredim.com.tr adresinden web sitesinden veya Kredim mobil aplikasyonundan takip edebilir; geri ödemelerini tamamlayabilirler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimizin fatura tutarı 30 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Müşterilerimiz, elektrik faturalarını ilk ay faizsiz kredi veya özel faiz oranları ile 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilir; faturalarının geri ödemelerini bir ay faizsiz olarak erteleyebilir veya 9 aya kadar özel faiz oranları ile geri ödemelerini sağlayabilirler. Kampanyaya özel belirlenen taksit sayıları ve faiz oranları aşağıdaki gibidir:

Kampanyaya konu geri ödemeler Kredim tarafından yapılacaktır. Gediz Perakende’nin bu ödemelerde şirket olarak bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kredi kartı kullanmayan veya limiti yetersiz olan, kredi kart limitlerinin etkilenmesini istemeyen müşteriler bankaya ihtiyaç duymadan elektrik ödemelerini gününde yapabilir.