İzmir Haberleri

İzmir’de aile faciası: 20 yaşındaki genç babasını öldürdü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 20 yaşındaki Bora İnan, bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada babası Cihan İnan’ı sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Bora İnan, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Bozyaka Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, saat 21.00 sıralarında çıkan tartışma büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Bora İnan, babası Cihan İnan’ı sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı. Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak babasını bıçakladığını ve yaşamını yitirmiş olabileceğini bildirdi.

Olayın ardından kaçtı

Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekibi, kontrolde Cihan İnan’ın sırtından aldığı üç bıçak darbesi nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirledi. Bora İnan, olayın ardından kaçarken, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

İlk ifadesinde Bora İnan, yaklaşık bir ay önce anne ve babasının yaşadığı tartışma sonucunda babasıyla küslük yaşadıklarını ve bugün çıkan tartışmanın olaya yol açtığını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.