Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de akrabalar arasında silahlı kavga: 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!

İzmir’in Torbalı ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Akrabalar arasında alacak-verecek nedeniyle kavga meydana geldi. Çıkan tartışma kısa sürece silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olan sonucunda 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Olay, İzmir’in Torbalı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, akraba olduğu öğrenilen iki aile, iddialara göre alacak-verecek nedeniyle tartışmaya başladı. Kavga kısa sürede büyüyünce silahlar çekildi. Kavga sırasında her iki aileden 14 yaşındaki Baran B., Tarkan A., Neriman B., ve Fidan K. silahla vuruldu. 14 yaşındaki Baran olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olay sonrası bölgeye gelen Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, her iki aileden kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan yaşanan olayda hayatını kaybeden 14 yaşındaki Baran B., öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazını ardından Pancar’da defnedildi.