Ege HaberleriEğitimGündemİzmir Haberleri

İzmir’de alınan tedbirler açıklandı: Cumartesi ve Pazar günü uygulanacak!

İzmir’de alınan tedbirler açıklandı. Yapılan açıklamada, Cumartesi ve Pazar günü uygulanacağı bildirildi. Söz konusu açıklamada, İzmirlilerin ikametgâhlarından sınav merkezlerine ulaşımlarını daha rahat sağlamaları amacıyla düzenleme yapıldığı bildirildi.

İzmir’de ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Açıköğretim ( AÖF ) sınavı sebebi ile alınan önlemler açıklandı. ESHOT Genel Müdürlüğü açıklamasında, “10-11 Aralık 2022 günlerinde yapılacak olan ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Açıköğretim ( AÖF ) sınavı sebebi ile hemşehrilerimizin ikametgâhlarından sınav merkezlerine ulaşımlarını daha rahat sağlamaları amacıyla alınan önlemler.” İfadeleri kullanıldı.

Alınan önlemler

10-11 Aralık 2022 günlerinde yapılacak olan ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Açıköğretim ( AÖF ) sınavı sebebi ile hemşehrilerimizin ikametgâhlarından sınav merkezlerine ulaşımlarını daha rahat sağlamaları amacıyla
353 Gaziemir-Tınaztepe
290 Bostanlı İskele-Tınaztepe
390 Tınaztepe-Bornova Metro
412 Tınaztepe- Yerleşke
596 Katip Çelebi Üniv- Egekent Aktarma ve
690 Tınaztepe-F.Altay Aktarma
Hatlarımız sınav saatlerine uygun olarak siz hemşerilerimize ulaşım hizmeti verecektir. Ayrıca aktarma merkezlerinde yolcu yoğunluğu olan hatlarımıza ilave servisler tahsis edilecektir.