İzmir’de Alsancak’ta sağanak sonrası kahreden olay: Su birikintisinde elektrik akımına kapılan 2 genç öldü!

İzmir’de kahreden bir olay meydana geldi. Konak ilçesinde Alsancak’ta şiddetli yağış sonrası yollar göle döndü. Bu sırada su birikintisinde elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Elektrik akımına kapılan kişilerin yanına kimse yaklaşamadı.

SU BİRİKİNTİSİNDE ELEKTRİK AKIMINA KAPILDILAR

Korkunç olay, Konak ilçesinde Alsancak semtinde meydana geldi. Kentte etkili olan şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, bu sırada Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı. Yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isteyen Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, suda elektrik akımına kapıldı.

DAKİKALARCA YAĞMUR ALTINDA KALDILAR

İki genç, dakikalarca yağmur altında yardım beklerken, kaçak elektrik akımı nedeniyle kişinin yanına kimse yaklaşamadı. Ortaya çıkan görüntüler ise yürekleri burktu.

HAYATLARINI KAYBETTİLER

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, dakikalarca akıma kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’a kalp masajı yaptı. Yoğun mücadeleler sonucu hayata döndürülen iki kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan gençler, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version