İzmir’de bir daire ve bir iş yeri yok pahasına satışta: 110 metrekarelik dairenin fiyatı 600 bin TL olarak duyuruldu! Teklifi veren alacak!

Kamu bankalarımızdan olan Vakıfbank, İzmir Çeşme’de bulunan bir iş yeri ve İzmir Konak’ta bulunan bir apartman dairesi için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇEŞME’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Vakıfbank, İzmir ilinin en çok ziyaret edilen bölgelerinden birisi olan Çeşme ilçesi için yeni bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyurusu kapsamında İzmir ilinin Çeşme ilçesinin Sakarya Mahallesi’nde bulunan bir iş yerini ihale usulü ile satışa sunduğunu belirten kamu bankası, ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan iş yerinin büyüklüğünü 340 metrekare olarak açıkladı. Gayrimenkul için verilebilecek olan en düşük fiyat teklifinin 13 milyon 500 bin TL olduğunu belirten kamu bankası, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen yatırımcıların ve tüketicilerin, 675 bin TL’lik teminat bedelini Çeşme şubesine yatırmaları gerektiğini bildirdi.

 

VAKIFBANK’TAN İZMİR KONAK’TA SATILIK 1+1 APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Vakıfbank İzmir Konak’ta bulunan bir daire için de ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında yine Intengo üzerinden fiyat teklifi verilebileceğini belirten banka, ihaleye konu olan apartman dairesinin kullanım alanını 110 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 600 bin TL, Sarnıç şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 60 bin TL olarak bildirildi.

VAKIFBANK SATILIK GAYRİMENKULLER İÇİN NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Vakıfbank’ın Intengo üzerinden satışa sunmuş olduğu gayrimenkuller için öncelikle ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelinin bankanın ilan edilmiş olan şubesine yatırılması gerekmektedir. Şubeye elden yatırılmış olan teminat bedelinin ardından bankanın ilgili departmanında görevli olan yetkili ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından banka yetkilisi sistem üzerinden Intengo giriş bilgilerini paylaşacaktır. Söz konusu bilgiler ile Intengo platformuna giriş yapılmalı ve ardından da teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilmelidir. İhale sonunda en yüksek fiyat teklifini vermiş olan katılımcı, gayrimenkulün yeni sahibi olarak ilan edilecek ve banka satış prosedürlerini başlatacaktır.

Exit mobile version