İzmir’de BUGÜN 30 ilçede ÜCRETSİZ odun, kömür ve battaniye dağıtımı başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm İzmirliler için harekete geçti. Kış aylarına yaklaşılması ile birlikte kış destek paketi dağıtımı başladı.

İzmir’de BUGÜN 30 ilçede ÜCRETSİZ odun, kömür ve battaniye dağıtımı başladı-İzmir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl itibari ile devam eden “Kış Destek Paketi” kapsamında odun, kömür ve battaniye yardımlarına bu yıl da devam ediyor.

10 BİNLERCE AİLE İÇİN PAKET HAZIR

İzmir’de yaşayan ve ikamet eden ihtiyaç sahibi dar gelirli olan tüm vatandaşlara kış aylarında kol kanat gerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) “Sosyal Belediyecilik” anlayışı kapsamında hamlesini yapmaya başladı. 2019 yılındaki Yerel Seçimleri kazanarak göreve gelen Başkan Soyer 2024 yılı yerel seçimleri için de İzmir’in 30 ilçesindeki tüm dar gelirlilere ücretsiz paket dağıtımına devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılından bu yana 20 binden fazla aileye yakacak ulaşımı sağlanırken bugün de 2023 yılı itibari ile kış aylarına yaklaşılırken ücretsiz yakacak ve ısınma paketleri ailelere ulaştırılmaya devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KOŞULLARI

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 ilçede dikkate aldığı “Kış Destek Paketi”nden faydalanmak isteyen vatandaşların Belediye Sosyal Yardımlar Müdürlüğü üzerinden başvuru yapmaları, gelir beyanı ile dar gelirli aileye mensup olduklarını bildirmeleri gerekiyor. Şartları ve koşulları sağlayan tüm ihtiyaç sahibi dar gelirli hanelere destekler kış ayları boyunca sürüyor.

Exit mobile version