Ege HaberleriEğitimEkonomiGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de bugün saat 17:00 ile 19:00 arası ÜCRETSİZ olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bugün duyuru yaptı. Akşam üstü 2 saat boyunca ücretsiz olacak.

İzmir’de bugün saat 17:00 ile 19:00 arası ÜCRETSİZ olacak- İzmir’de yaşayanlara müjde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından açıklandı. Soyer resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden açıkladı. İzmir’e okumaya gelen tüm öğrencilere İzmir’de belirlenen 6 farklı noktadan ücretsiz yemek dağıtımı başladı.

Başkan Tunç Soyer, resmi sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

Gençler, bu noktalarda sıcak sıcak yemekler var. Bugünden itibaren hafta içi her akşam 17.00-19.00 arasında 6 ayrı noktadayız. Not: Annenizin mutfağını aratmayacağız. Afiyet olsun.

6 FARKLI BÖLGE BELİRLENDİ

Ücretsiz yemek dağıtımı ile ilgili olarak İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü, Bakırçay Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Demokrasi Üniversitesi ve son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tınazteoe Kampüsü Karşısı’nda yemek dağıtımı yapılacağı belirtildi. Tüm öğrencilerin bugün itibari ile başlayan ve hafta içi her akşam saat 17:00 ile 19:00 arasında bu yemeklerden ücretsiz şekilde faydalanabilecekleri aktarıldı.

İzmir’e okumaya gelen, İzmirli olup İzmir’de okuyanlar dahil tüm üniversiteli gençlere bu hizmet sağlanıyor. Ön Lisans ve Lisans öğrencileri de kapsam içerisinde yer alıyor. Yemeklerden yararlanmak isteyen öğrenciler belirlenen saat içerisinde üniversitelerdeki belirli noktalardan öğünlerini karşılayabilirler. Tek yapmaları gereken öğrenci kimlik kartlarını yanlarında bulundurmak.