İzmir’de Bulunan Öğrenciler Dikkat! Burs Başvuruları Başladı Son Gün 17 Ekim

Binlerce üniversite öğrencisinin merakla beklediği burs başvuru süreçleri başladı. Okulların da yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte binlerce üniversiteli genç burs aramaya başladı. 2020-2021 eğitim öğretim dönemi ile birlikte vakıf ve kurumların burslarının ne zaman başladığı merak konusu oldu.

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yılda 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, İzmir’de yerleşik devlet üniversiteleri çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencilerden karşılıksız burs başvurusu almaktadır. EÇEV başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilere karşılıksız olarak maddi destekte bulunacak. EÇEV Vakfı Burs başvuruları için son tarih 17 Ekim 2021.

Burs Başvuru Koşulları

İzmir’de bulunan yerleşik devlet üniversitelerinin,  Eğitim Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Sağlık Birimleri Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Ziraat Fakültesi hazırlık ya da 1. sınıflarında kayıt yaptıran

Bursluluk dönemi boyunca EÇEV’in gerçekleştireceği kişisel gelişim programları kapsamında düzenlenen etkinliklere katılmayı ve sosyal sorumluluk çalışmalarında aktif yer almayı kabul eden öğrencilere karşılıksız olarak burs verecektir.

Burs başvuruları online EÇEV’in internet sitesinden online olarak yapılmaktadır. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2021.

Burs Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

2 adet fotoğraf

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Öğrenci belgesi

Geçen yıl hazırlık okumuş 1. sınıf öğrencileri için transkript (belgenin aslı)

Exit mobile version