İzmir’de çalışmak isteyenler: Bir üniversite duyuru yaptı, personeller alınacak!

İzmir’de çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiriyor. Bir üniversite ilan verdi. Verilen ilana göre, çeşitli kadrolarda personeller alınacak. Kadrolara başvuru yapmak isteyenler, 19 Ekim 2022 tarihi saat 17:00’a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

İzmir Demokrasi Üniversitesi personel alımı için ilan verdi. Verilen ilana göre alımlar büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, tekniker, teknisyen kadrolarında yapılacak. İlanda verilen şartları sağlayanlar 19 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR


1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak,

3. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Yönetmeliği uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

4. Lisans mezunları için 2020 KPSS B grubu KPSS(P3) puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSS B grubu KPSS(P93), Lise mezunları için 2020 KPSS B grubu KPSS(P94) puanı sahip olmak.

Başvuru Adresi ve İletişim Bilgileri:

Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına (İzmir Demokrasi Üniversitesi Üçkuyular Ana Yerleşkesi – Rektörlük, Personel Daire Başkanlığı B Blok 3. Kat Oda No:310, Üçkuyular Mahallesi, Gürsel Aksel Bulvarı, No: 14 35140 Karabağlar/İZMİR) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli başvurulardan Üniversitemiz sorumlu değildir. Adaylar başvuru süreciyle ilgili olarak (232) 299 00 93 No.lu iletişim hattından yardım alabilecektir.

Exit mobile version